WARP Space Summit.

19 september 2021, dvs i höst, ordnas ett event i Linköping för alla som är intresserade av utforskning av rymden. Du kan delta antingen digitalt eller på plats i en stor konferenslokal.

De som anmäler sig senast 21 juli får rabatt. Deltagaravgiften är egentligen 800 kr, men tidig anmälan kan göras för bara 250 kr!

Snart bor vi alla på Mars!

Eventet anordnas av Warp Institute som vill sprida budskapet att det görs många framsteg i världen. Så här skriver de på sin webbplats: ” Warp Institute föddes ur en frustration över att så många såg negativt på världen, trots dess överväldigande positiva utveckling. Sommaren 2017 lämnade Mathias Sundin och Patrik Nyström in en ansökan till länsstyrelsen i Stockholm om att bilda stiftelsen Warp Institute. Stiftelsens övergripande ändamål är att ge människor en positiv syn på framtiden och öka deras möjligheter att på olika sätt påskynda utvecklingen mot en bättre framtid.”

Warp har speciellt engagerat sig i synen på rymdverksamhet. Nu ordnar man ett rymdevent. Du som deltar kan lyssna på föredrag om Mars-rover, rymdspel, SpaceX som bygger rymdskeppet Starship och internetsatelliterna Starlink, framtida gigantiska rymdkolonier, hållbar rymdteknologi mm.

Vår förening Svenska Rymdsällskapet kommer att medverka med korta föredrag, som inte är riktigt bestämda ännu, men troligtvis pratar vi om rymdkolonier, odling i rymden och rymdmedicin.

Här är länk till eventet: Warp Space Summit.

Kommentarer är stängda, men trackbacks och pingbacks är öppna.