Styrelse

Styrelse.

Ordförande: Ulf E Andersson

Vice ordförande: Jon-Erik Dahlin

Kassör: Ariel Borenstein

Jag är ekonom och var länge anställd på Skatteverket. Nu är jag frilans-journalist på heltid och skriver om rymdindustrin. Jag har varit intresserad av astronomi och rymdfärder hela livet, både som science-fiction och i verkligheten.  Rymdverksamheten ökar ständigt med nya raketer, satelliter och sonder till  planeterna. Det är spännande att följa med vad som händer och vår förening vill bidra till att Sverige deltar i utforskandet av rymden.

Sekreterare: Berenike Hanson

Övriga styrelsemedlemmar:

Sven Styf

Jill Rhoads

Jakob Edman

Natuschka Lee

Jag heter Natuschka Lee och forskar kring mikrobiologi och astrobiologi vid Umeå universitet, där jag studerar olika typer av extrema ekosystem på jorden för att förstå hur liv kan utvecklas under olika betingelser och vilken nytta denna kunskap kan ha även för rymdforskningen (t. ex. för nya forskningsområden såsom astroekologi och astrobioteknik).

Moa Quist

Moa har stor entusiasm för framtidens mat och rymdverksamhet. Till vardags arbetar hon med food tech-företaget Urban Oasis som förvandlar outnyttjade utrymmen i staden till hydroponiska odlingar av grönsaker. Hon har en bakgrund som journalist och drömmer om att en dag åka ut i rymden.

Björn Oliviusson