Medlemsförmån med månlandning!

Vill du vara med 20 juli och fira 50-årsjubileeet för den första månlandningen?

Vi erbjuder biljetter till de första tjugo medlemmar som hör av sig. Medlem som betalat medlemsavgift får en biljett gratis, medlem som inte betalat medlemsavgift får en biljett för halva priset: 100 kr. (När ni hört av er sänder vi uppgift om bankkonto till de som ska betala.)

Maila namn och adress till info@svenskarymdsallskapet.se

20 juli anordnas i Stockholm ett jubileumsfirande av att Apollo 11 för femtio år sedan landade på månen. De amerikanska astronauterna Neil Armstrong och Buzz Aldrin gick på månens yta. Astronomisk Ungdom som är medarrangör presenterar jubileumskvällen så här:

Under en kväll på Stockholms Gamla Observatorium samlas alla glada rymdintresserade för att fira tillsammans! Det blir en fullpackad kväll med exklusiv film på biograf, intresseväckande samtal med astronomer, stjärnskådning genom teleskop och festlig skålning!

Eventet är 17:30 – 23:00 lördagen 20 juli i Stockholm. Huvudsponsor är Sveriges Ingenjörer, arrangörer är bl.a. Fuglesang Space Center, Tekniska Museét och Rymdstyrelsen.  Ordinarie biljettpris är 200 kr men vi kan erbjuda 20 av våra medlemmar biljett till lägre pris.

 (Vi förmedlar en biljett per person, kompletterande biljetter kan ni köpa av arrangören)

Vi behöver din anmälan senast måndagen 15 juli, så postar vi biljetten då till dig.

Länk till jubileumswebb: Månlandning!